• Het wijze lichaam

    “Responsibility to self simply means to acknowledge inner truth – our imperfections and our power and beauty” (John Pierrakos)

Links: kwalificaties, netwerken en collega’s


Deze site het Wijze Lichaam voor therapie bevat een aantal links. Deze tonen de links met sites die ook in mijn beheer zijn en met mijn netwerk. De site Praktijk BodyMind is een samenvatting van mijn diensten.

Sites in mijn beheer:
www.mindfulness-en-meer.nl
http://www.praktijkbodymind.nl

Beroepsverenigingen
www.nvpa.org
www.sblp.nl
www.rbcz.nu

Opleidingen
www.coreenergetica.nl
www.rino.nl
www.traumahealing.nl
www.seetrue.nl
www.ret-instituut.nl
www.bivt.nl
www.tre-nl.blogspot.nl
www.eftcursus.com
www.bodymindopleidingen.nl
www.nederlofcentrum.nl
www.dutchuniversitycollege.nl
www.vumc.nl/onderwijs/map/domein-mindfulness/Based-Compassionate-Living-2/


Hanneke van der Aalst

Over mijzelf:
met mensen werken aan hun ontwikkeling, dat is wat ik het liefste doe. Ik ben nieuwsgierig naar de vraag ‘waarom doen mensen wat ze doen, in het licht van wat zij denken en voelen en de idealen die ze koesteren, en hoe vrij zijn mensen hierin’. Het inspireert mij om positieve kracht aan te spreken zodat dit omgezet kan worden in het realiseren van dromen en verlangens.

Ik ben lid van NVPA en SBLP
(lees meer over mij >>)
Hanneke van der Aalst - lid NVPA

Hanneke van der Aalst - lid SBLP