• Het wijze lichaam

    “Responsibility to self simply means to acknowledge inner truth – our imperfections and our power and beauty” (John Pierrakos)

Therapie Praktijk Amsterdam


“Hoe als je je met zorgeloosheid kon omringen en dat dat je ruimte was.”
Bert Schierbeek


“Therapie is ruimte creëren”

Als je ervoor gekozen hebt om in therapie te gaan, kijk ik graag met je mee naar jouw hulpvraag en waar je precies ruimte voor wilt maken. Op basis hiervan stel ik in overleg met jou een begeleidingstraject voor.

Ik bied diverse trajecten vanuit mijn achtergrond als lichaamsgericht therapeut, psychosociaal therapeut en praktijkondersteuner GGZ. Mijn specialisatie is hulp bij levensvragen, verwerkingsproblematiek en psychische klachten.

Vanuit mijn opleidingsachtergrond, praktijk-en levenservaring ben ik een betrokken professionele therapeut. Wat mij als therapeut typeert is dat ik snel tot de kern kom met een gerichte aanpak aansluitend op jouw hulpvraag vanuit een open en rustige houding. Ik bied je een persoonlijke aanpak in een prettige rustige praktijkruimte met vele voordelen. Hier wil ik een veilige plek creëren waar je stil kunt staan bij jezelf.


BODY MIND JAVA EILAND, therapie praktijk Amsterdam

De naam van mijn praktijkruimte is BODY-MIND JAVA EILAND. Een impressie van de sfeer vind je hieronder. Hier mag alles er zijn. Hier maak je ruimte voor jezelf met behulp van mij en mijn meest gebruikte methodes: counseling, lichaamswerk, traumahealing (somatic experiencing-SE), opstellingen, ACT, mindfulness en transactionele analyse (TA). Het beoogd resultaat bepaal jezelf. Dit kan enorm variëren: van spanningen loslaten tot emotioneel evenwicht vinden, eigen kracht en veel meer.

Voor een impressie van mijn praktijkruimte en directe omgeving kijk op deze google site

 

Hanneke van der Aalst

Over mijzelf:
met mensen werken aan hun ontwikkeling, dat is wat ik het liefste doe. Ik ben nieuwsgierig naar de vraag ‘waarom doen mensen wat ze doen, in het licht van wat zij denken en voelen en de idealen die ze koesteren, en hoe vrij zijn mensen hierin’. Het inspireert mij om positieve kracht aan te spreken zodat dit omgezet kan worden in het realiseren van dromen en verlangens.

Ik ben lid van NVPA en SBLP
(lees meer over mij >>)
Hanneke van der Aalst - lid NVPA

Hanneke van der Aalst - lid SBLP